Webagogo
Image default
Zakelijk

Een prijstang kopen is slim om te doen

Een prijstang kopen doe je snel en voordelig bij Shopdepot.nl. Hier vind je kwalitatieve prijstangen voor een scherp tarief. Merken zoals Meto, Kendo en Blitz zijn hier vertegenwoordigd en worden het meest gebruikt. Prijstangen zijn handig om snel producten te prijzen en af te prijzen. Bovendien kun je een prijstang kopen om de codering van je artikelen met een datum of batchnummer te verzorgen. Op een snellere manier prijzen dan met een stickertang is vrijwel onmogelijk. Zeker de prijstangen van de bekende leveranciers werken soepel en snel.

 

Een geschikte prijstang kopen

Welke stickertang voor jouw bedrijf geschikt is, is een persoonlijke keuze. Toch kun je op een aantal algemene kenmerken letten om die keuze te vergemakkelijken. Je hebt namelijk een groot assortiment en daardoor is het fijn als je weet waarop je moet letten bij een prijstang kopen. Je hebt een groot assortiment aan merken, die prijstangen in hun collectie hebben opgenomen. Vooral Meto is een bekend en goed merk. Hiervoor betaal je natuurlijk ook. Een goed alternatief is daarom Blitz stickertangen, die dezelfde kwaliteit hebben maar voor een lagere prijs.

 

Hoeveel regels heb je nodig?

Prijzen kan op verschillende manieren en het aantal regels wat je nodig hebt op een etiket, bepaalt ook welke prijstang je kunt kopen. Je hebt de keuze uit een, twee of drie regels. Bij een regel wordt de tang gebruikt om alleen een prijs af te drukken. Wanneer je een prijs en datum op je etiket wil of wanneer je een van/voor prijs nodig hebt, dan kun je beter een prijstang kopen met twee regels. Drie regels zijn handig voor het afdrukken van prijs, datum en serienummer.

 

Hoeveel tekens wil je gebruiken?

Ook het aantal tekens dat je op je etiket afdrukt, bepaalt welke prijstang kopen. Er zijn hierbij veel combi’s mogelijk. Een tang kan wel vijf tot 33 karakters afdrukken. Dit is het totale aantal tekens en wordt bij de stickertang verdeeld over de verschillende regels met de verscheidene regels.

 

Het formaat van je tekens

Je hebt ook bij een aantal karakters de mogelijkheid om deze extra groot te laten afdrukken. Bij slechts vijf á zes karakters gemiddeld heb je deze optie. Extra grote tekens zorgt voor meer en een duidelijke zichtbaarheid. Bij een prijstang kopen, dan bepaalt de grootte van de sticker welke tangen hiervoor geschikt zijn. Het formaat van je etiket wordt onder andere bepaald door het aantal regels en karakters. Het is hierbij ook van belang te kijken naar de soort etiketten die je tang uitprint: zijn deze rechthoekig of golfrandig?

 

Letters en/of cijfers?

Wil je ook boodschappen afdrukken met de prijstang? Tijdens je prijstang kopen kun je ook kiezen ervoor dat je prijstang letters en cijfers afdrukt in plaats van alleen cijfers. Bovendien kun je printbandjes personaliseren, wanneer je bijvoorbeeld alleen op een bepaald bandje een letter wil.