Webagogo
Image default
Telefonie

Welke telefoonaccessoires zijn onmisbaar?

Soms kom je weleens zogenoemde lifehack accessoires tegen waarvan het nut ons compleet ontgaat, maar er zijn wel een aantal handige telefoonaccessoires die absoluut niet mogen ontbreken. Ben jij een smartphonegebruiker en ben je benieuwd welke accessoires wat ons betreft onmisbaar zijn? Lees dan nog even verder. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

1. Veilig onderweg

Dat veiligheid altijd voorop moet staan, is een understatement. Toch zijn er nog steeds autorijders en fietsers die hier, om wat voor reden dan ook, niet de urgentie van inzien. En dat is zonde, want je kunt rekenen op een forse boete als je de regels niet naleeft. Heb je een telefoon in je handen tijdens het deelnemen aan het verkeer, en je wordt op de bon geslingerd, dan kost dit een aardige rib uit je lijf. Op vasthouden tijdens het fietsen staat een boete van 100 euro, exclusief 9 euro administratiekosten. Door de ministerraad is op 5 februari 2021 zelfs bepaald dat de boete voor het gebruiken van een mobiele telefoon achter het autostuur wordt verhoogd naar 340 euro, eveneens exclusief 9 euro administratiekosten. Voor dat geld had je toch wel een aantal stevige, hippe en mooi hoesjes iPhone 13 kunnen bestellen!

2. Meer grip met een PopSocket

Nog zo’n handig telefoonaccessoire: een PopSocket. Dit accessoire is in 2012 bedacht en door een succesvolle actie op Kickstarter is het benodigde bedrag verzameld om een start te kunnen maken. Je ziet ze in de meest gekke kleuren en patronen, maar ze zijn vooral heel erg handig. Bijkomend voordeel is dat ze universeel zijn en extra grip bieden. Zo zorg jij ervoor dat je je telefoon niet binnen de kortste keren uit je handen laat glippen.

3. Telefoonhoesjes

Vraag aan honderd willekeurige mensen welk telefoonaccessoire het allerbelangrijkste is, en ze zullen waarschijnlijk allemaal hetzelfde antwoord geven: telefoonhoesjes. Ja, daar is wel wat voor te zeggen. Waarom iedere smartphonegebruiker een telefoonhoesje nodig heeft? Ze beschermen je telefoon! It’s as easy as that.

Vandaag de dag zijn er ook smartphonehoesjes op de markt met tal van handige extra functies, zoals hoesjes met koord. Wil je iets origineels? Ga dan een hoesje ontwerpen met een telefoonhoesje dat net zo kleurrijk is als jij.

https://www.casimoda.nl/