Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Aanhangernet.

Heeft u een aanhanger en bent u op zoek naar een goede én goedgekeurde afdekking? Kies dan voor een aanhangernet van afdekzeil-kopen.nl. Dit zijn fijnmazige netten die rondom omgezoomd (versterkt) zijn en waarin dan elke 50 cm een stevige zeilring in gestanst zit.

 

Het voordeel van een fijnmazig aanhangwagennet is, dat het ook als degelijke afdekking wordt gezien door de controlerende instanties. Zelfs bij het vervoeren van bijvoorbeeld zand of grind. Dus niet alleen bij grove lading, zoals een touwnet of een standaard aanhangernet.

 

Aanhangernetten zijn beschikbaar in vele maten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld 2,25 x 3,00 mtr. Of 3,10 x 7,00 mtr en alles wat daar tussen zit!

De aanhangernetten die we hebben zijn van hele stevige kwaliteit. Het eigen gewicht van het net is zelfs 225 gr./m2. Dus stel u heeft een aanhangernet van 2,25 x 4 mtr. Dat is 9 m2 en weegt dan dus ruim 2000 gram (zonder ringen of elastieken etc)

 

Bevestiging van een aanhangwagennet.

 

Met Elastisch koord:

Het vastzetten van een aanhangernet aan uw aanhanger kan op verschillende manier. De makkelijste manier is om een Elastisch koord bij te bestellen die door de zeilringen geregen kan worden. Als het net dan op de lading ligt, kunt u eenvoudig en snel het elastiek naar de bevestigingshaken aan uw aanhangwagen trekken. Op deze manier zit de lading en het net snel aan uw aanhanger bevestigd.

 

Met Spanlussen:

Eventueel kunt u ook aan elke zeilring (in uw net) een spanlus met staalhaak bevestigen. Het makkelijkste is om de spanlus door de ring te halen en dan met de staalhaak aan uw aanhanger te bevestigen. Dan kunt u ook de spanlussen aan het net laten zitten als u uw aanhangernet opbergt.

 

Met Spanrubbers:

U kunt ook het net bevestigen met spanrubbers (TIR Rubbers). Deze hebben we in verschillende afmetingen. 20, 25 en 40 cm lengte. Ook kan hier een S-haak aan indien u dit wenst. De rubbers kunt u uitrekken en weer aan de bevestigingshaken van uw aanhanger bevestigen. De TIR rubbers zet u dan aan het net vast met de S-haken, of door het rubber door de ring te halen en dan weer door het rubber zelf.