Webagogo
Image default
Eten en drinken

De beste traiteur voor uw bedrijfsfeest in Antwerpen vindt u in Merksem!

Een bedrijfsfeest zonder heerlijk eten is als een zee zonder water. Natuurlijk wilt u uw medewerkers na een jaar hard werken trakteren op koele drankjes en warme hapjes. Bovendien hoeft u dit niet helemaal zelf te organiseren en bereiden. U kunt voor uw bedrijfsfeest in de provincie Antwerpen kiezen voor een professionele traiteur. Zoals bijvoorbeeld de catering van JÖRD, uit Merksem. Zij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de catering bij diverse evenementen. Of u nu een huwelijksfeest, communie, bedrijfsfeest of ander event heeft, deze traiteur neemt de catering graag voor u uit handen.

Deze traiteur levert maatwerk voor uw evenement

Indien u speciale wensen voor de catering van uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest heeft, houdt de traiteur hier uiteraard rekening mee. Het is tenslotte úw feest. De service die zij aanbieden sluit volledig aan op uw gelegenheid. Op die manier leveren zij maatwerk en ontzorgen zij u volledig. Heeft u al enig idee wat u uw gasten wilt voorschotelen? Of vindt u het juist lastig om een keuze te maken? De medewerkers van JÖRD gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Regel bijvoorbeeld een walking dinner voor uw gasten! U kunt kiezen voor een geheel verzorgd buffet, uiteraard met veelzijdige inhoud. Gewoon aan tafel blijven zitten is ook mogelijk; dan kiest u voor een driegangendiner met ‘sharing dishes’, zodat er verschillende soorten luxe hapjes bij uw gasten op tafel worden gezet.

Neem contact op met de professionals

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van catering voor uw huwelijksfeest of wilt u graag een traiteur inschakelen voor uw bedrijfsfeest? Bespreek uw wensen en behoeften dan met JÖRD en zij denken graag met u mee. De professionele medewerkers van dit bedrijf in Merksem zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Heeft u nog vragen over hun catering op maat? Bezoek dan hun website en neem contact met hen op.