Webagogo
Image default
Mode en Kleding

Duurzaam & biologisch kleding wassen met Klok

Biologische zeep producten van Klok

Heb jij de biologische zeep al geprobeerd van Klok? Dé nummer 1 in ecologische waspoeders en wasmiddelen staat al sinds dag 1 in de voorhoede als het gaat om duurzaam en milieubewust omgaan met water. Klok kent een lange geschiedenis dat teruggaat naar begin 20e eeuw. Sinds de oprichting in 1902 heeft Klok wasproducten altijd het doel gehad om in harmonie met de natuur zoveel mogelijk milieuvriendelijk wasproducten te ontwikkelen die het water – en het milieu – zo min mogelijk vervuilen met schadelijke stoffen en daar zijn we enorm trots op.

Ons assortiment groeit en kijken continu waar vraag ontstaat naar nieuwe innovatieve producten voor huishoudens. Momenteel hebben we een ruim aanbod voor handwas, vaat, reiniging en kleding die voldoen aan de meeste wensen. We blijven echter bij Klok werken aan verbetering van productsamenstelling, een nog krachtigere formule en een meer milieuvriendelijkere verpakking.

Duurzaam productontwikkeling en samenstelling

Vanaf levering van grondstoffen tot de fabricage en eindproduct hanteren we bij klok strenge kwaliteitseisen. We produceren onze biologische zeep met zoveel mogelijk lokale grondstoffen uit Nederland. Ook vindt de productie van onze zeep- en wasproducten plaats in onze eigen zeepfabriek in Deventer. Vanuit onze hoofdlocatie verzenden wij al onze wasproducten naar alle verkooppunten in binnen en buitenland. De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij alle grote supermarkten ketens in Nederland waaronder Albert Heijn, PLUS, COOP en Jumbo.

Klok XXL grootwaspoeder verpakking

Nieuw in Nederland en in ons assortiment vna het nr.1 ecologische merk zijn de XXL grootverpakkingen van de bekende Klok waspoeder wit en kleur. Dankzij een verbeterde formule én een speciale gezinsverpakking profiteer je nu nog meer van de kracht van Klok waspoeder. Onze XXL verpakking is geschikt voor ca. 74 wasbeurten en bevat net als al onze andere wasproducten geen parfum toevoegingen. Daarom hebben al onze producten het Europese Asthma Allergy Nordic Label. Dit label geeft aan dat het wasproduct geen parabenen e/o parfum toevoegingen heeft en daarom hoogstwaarschijnlijk geschikt is voor mensen met bijvoorbeeld een huidallergie.

Eigen online shop voor klok producten

Handig direct vanaf huis of kantoor je wasproducten bestellen via de online shop van Klok! Want waarom nog naar de supermarkt, als je de producten van Klok kunt bestellen bij de leverancier? We hebben het toegankelijk en makkelijk gemaakt als je online wilt boodschappen naar wasmiddelen, zeep en allesreiniger. Je kiest meteen het product en kunt veilig online afrekenen via iDeal of creditcard. Ook voor Belgische klanten bieden we veelgebruikte betaalopties zoals KBC en Bancontact. Voor Apple gebruikers is het nog makkelijker, die kunnen zelfs afrekenen via Apple Pay! Bestel online t.w.v. €30,- en profiteer van gratis verzending in Nederland.

Wat doet Klok aan het milieu ?

  • Alleen producten die voldoen aan het Europees Eco keurmerk
  • Verpakking gemaakt van gerecycled karton
  • Gecertificeerd met het Asthma Allergy Nordic label
  • Goede wasresultaten voor een frisse en schone was
  • Speciaal formule voor wassen op lage temperatuur
  • Geen parfum en kleurstoffen

Probeer Klok voordelig uit

Probeer de producten nu zelf uit met de Klokbox. Tegen een scherpe prijs vind je alle producten van klok in één doos tegen een extra scherpe prijs. Deze kun je online bestellen en wordt binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Ben je tevreden of niet tevreden? Laat het ons weten via onze klantenservice op consumentenservice@senzora.nl.

https://www.klok-eco.nl/