Webagogo
Image default
Vakantie

Een mooi vakantiehuis huren op een gezellig vakantiepark

Een vakantiehuis huren voor het hele gezin kunt u nu doen op een gezellig vakantiepark in de regio Soest. Op Bungalowpark ’t Eekhoornnest vindt u vakantiewoningen die geschikt zijn voor zowel een groot gezin als ook wanneer u met zijn tweeën de vakantie doorbrengt. U kunt hier verschillende accommodaties huren, van een praktisch appartement tot een ruime villa. U bepaalt zelf hoeveel ruimte u nodig heeft en hoeveel luxe u wilt. Als u ruime keuze wilt dan is het aan te raden om al in een vroeg stadium te boeken. De kans is dan het grootst dat u niet achter het net vist!

 

Vakantiehuizen die voorzien zijn van alle gemakken

Wanneer u op vakantie gaat, dan wilt u heerlijk tot rust kunnen komen en genieten van de welverdiende vrije tijd. Dit is precies wat u bij Bungalowpark ’t Eekhoornnest gaat doen! De vakantiehuisjes die u hier kunt huren zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Denkt u hierbij aan zit-slaapbank, een stoomdouche, bubbelbad, droger en openhaard. Afhankelijk van het huisje dat u kiest, geniet u van verschillende faciliteiten. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de betaalde faciliteiten, waaronder de fitness, internet en handdoeken- en theedoekenpakketten.

Wat maakt Bungalowpark ’t Eekhoornnest zo uniek?

Bungalowpark ’t Eekhoornnest is gelegen op een fraaie locatie in Soest. U kunt hier kiezen uit verschillende soorten accommodaties. Per huistype wordt een beschrijving gegeven van de indeling en het aantal personen waarvoor dit huis geschikt is. Een overzicht hiervan vindt u op de website. Daarnaast profiteert u als gast van de faciliteiten van het park, zoals verschillende sportmogelijkheden, een sauna met jacuzzi en een restaurant. In de zomermaanden is er een animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten organiseert om er voor het hele gezin een leuke vakantie van te maken. Een vakantiehuis bij Bungalowpark ’t Eekhoornnest huren is zo geregeld, want dat kunt u direct online doen via de website.

https://www.eekhoornnest.nl