Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Garage Jelsma in de buurt van Oosterbeek!

Op zoek naar een autogarage in de buurt van Oosterbeek? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Gargage Jelsma bevindt zich namelijk op een paar minuten rijden van Oosterbeek in het pittoreske Rozendaal. Jelsma is een garage met een uitgebreid karakter en focust zich al jaren op een aantal pijlers. Hetgeen wat Jelsma erg belangrijk acht zijn goede vakmanschap en uitstekende service. Jelsma biedt naast haar garage ook nog occasions, AKP keuringen, onderhoud en reparaties aan! Bekijk de site van Garage Jelsma Oosterbeek

Vakgarage Jelsma

Jelsma bezit twee certificaten. Namelijk de BOVAG en het predicaat van Vakgarage. Hierbij staan ze garant voor een aantal dingen: namelijk kwaliteit en service. Een van de voordelen van de garage is dat ze niet merk gebonden zijn. Dit betekent dat ze niet persé één merk moeten verkopen maar vrijheid hebben in de verkoop. Gelukkig weten de verkopers alles over de auto’s in hun showrooms. Hierdoor kunnen ze u perfect informeren zodat iedereen de beste keuze maakt. Een auto kopen is namelijk niet niks. Wanneer u een auto zoekt die wij momenteel niet hebben kunt u vrijblijvend een zoekopdracht bij ons plaatsen. Hierdoor wordt u geïnformeerd wanneer de auto (weer) beschikbaar is!

Voorkom kosten door goed onderhoud

In de afgelopen jaren is een trend te zien in de autobranche. Het is duidelijk te zien dat onderhoud voor auto’s sterk afgenomen is. Dit is een slecht teken. Wanneer je je auto goed onderhoud ben je namelijk veiliger voor jezelf, en anderen. Daarnaast voorkom je incidentele kosten met goed onderhoud en ben je onder de streep zelfs goedkoper uit. Garage Jelsma biedt daarom ook reparatie, onderhoud en APK keuringen aan zodat je je auto altijd up-to date kunt houden. Bekijk onze website op Garage Jelsma voor meer informatie! Tot dan.