Webagogo
Image default
Sport

Kies voor een professionele hardcourt tennisvloer van Proflex

Proflex heeft een brede collectie aan producten voor hardcourt tennisvloeren. Deze vloeren hebben verschillende speeleigenschappen en duurzaamheidsrange. Wel hebben alle Proflex tennisbanen met elkaar gemeen dat ze zeer comfortabel spelen en dat ze consistent en vlak zijn. Verder profiteert u als speler van een goede grip voor uw schoenzolen en een constante ballbounce en -pace. Door al deze voordelen is een Proflex tennisbaan de favoriet van vele spelers en eigenaren wereldwijd. Het is nu ook voor u mogelijk om een professionele Proflex tennisbaan aan te laten leggen. De specialisten van Ton de Rooij tennis verzorgen dit graag voor u.

Wereldwijd geclassificeerd

Over de hele wereld worden de Proflex tennisbanen gewaardeerd. Het is dan ook niet gek dat Proflex tennisbanen over de hele wereld verschillende certificaten hebben gekregen. Zo heeft Proflex als enige hardcourtproduct een ITF Court Pace Certificaat in alle vijf de bestaande snelheidscategorieën. Ook is dit product ISA-sport gecertificeerd en heeft deze baan de certificering van de Koninklijke Nederlandse Tennisbond ontvangen, waardoor Proflex is opgenomen in de Sportvloerenlijst. Proflex voldoet namelijk aan de gestelde normen van nationale normeringscommissies. Hierbij is er onder andere gelet op sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Zorg voor het juiste onderhoud

Wanneer u een  Proflex tennisbaan heeft laten aanleggen, is het uiteraard belangrijk dat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw tennisbaan. Daarom is goed onderhoud essentieel. Doordat er vuil en balpluis in de poriën van de tennisbaan komt, is er een verhoogde kans op mosgroei, waardoor de waterdoorlatendheid van de baan afneemt. Zo blijft het water op de baan staan, wat als gevolg heeft dat de baan in de winter kapot kan vriezen. Gelukkig is Ton de Rooij Tennis ook gespecialiseerd in vakkundig onderhoud van uw tennisbaan. Onder hoge druk wordt al het vuil uit de poriën van uw tennisbaan gespoten, waardoor al het vuil verdwijnt en het water sneller afgevoerd wordt.

https://www.tonderooijtennis.nl