Webagogo
Image default
Eten en drinken

Genot met noten en zaden

Door de lekkerste noten en zaden toe te voegen aan je dagelijkse voeding zorg je voor een gezonde levensstijl. Er zijn vele voordelen te noemen die betrekking hebben op de bloedsomloop, haar- en bloedvaten door het hele lichaam en op specifieke delen. Bij horecanoten hebben we een divers en super gezond assortiment met noten. Ook het gedroogd fruit, pitten en zaden zijn ruim vertegenwoordigd in onze online webwinkel. Er is echt voor ieder wat wils. Een van de zomer parels zijn de geroosterde pompoenpitten. Een pitsoort dat verrassend lekker zowel direct als na bereiding te nuttigen zijn. Ontdek deze pitsoort bijvoorbeeld door salades met eens of geitenkaas. Ontdek onze vele andere pitsoorten in onze afdeling pitten!

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Noten en pitten maar zeker ook zaden zijn een aanvulling om tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen te komen. Diverse mineralen, vetten en calcium zitten in de natuurlijke producten uit het assortiment. Ontdek bijvoorbeeld de toppers van pijnboompitten. In de pan geroosterd of in de oven, maar ook naturel zijn de pijnboompitten onwijs lekker. Daarbij worden pijnboompitten vaak meegenomen in diverse pasta pesto’s. Zo kun je een basilicum pesto maken als een tomaten pesto. Maar ook met walnoten kun je een heerlijke pesto maken. Basilicum, lekkere kaas, kwalitatieve olijfolie en wat kruiden en dus de aanvullende nootjes kun je een heerlijke pesto gereed maken. Veel lekkerder dan kant en klaar uit een potje!

Noten groothandel voor horeca in heel Nederland

Horecanoten is onze webshop waarvoor bestellingen voor de gehele horeca in Nederland geleverd wordt. Zoals bekend zijn we een groothandel en werken wij uitsluitend met grootvoordeelverpakkingen. Zo zit je als horecaondernemer niet snel zonder! Een heerlijke kwalitatieve assortiment voor de beste prijs, daar staan we voor bij horecanoten.nl Bekijk gerust onze webshop eens en bestel de eerste bestelling! En ontdek ons grootste voordeel: Lekker snel geleverd!

https://www.horecanoten.nl/