Webagogo
Image default
Electronica en Computers

Uw partner in IT

Zoekt u een IT-partner in Waregem? Of u nu voor uw bedrijf een partner zoekt of als particulier, wij hebben dé IT-partner in Waregem voor u: Compu-IT. Zij staan u bij met alles wat betreft IT. Denk maar aan netwerkbeheer, thuiswerken, het bouwen en nakijken van computers, back-ups maken, het installeren van servers, webdesign en Office 365 uitrollen op uw bedrijf.

Begeleiding op alle vlakken voor bedrijven en particulieren

Deze specialisten hebben al meer dan twintig jaar ervaring. Ze helpen u met veel geduld verder en bieden een totaalservice. Ook na de verkoop maken ze tijd voor u om rustig alles uit te leggen. Ze zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar is wanneer ze bijvoorbeeld servers of office 365 uitrollen op uw bedrijf. U kan er heel wat randapparatuur en computers kopen. En als er iets stuk is aan uw PC of laptop, kan u er steeds terecht voor een reparatie, zelfs als u uw PC elders gekocht hebt. Zowel hardware als software problemen lossen ze op. Bij de diensten die ze leveren zoals webdesign, het installeren van Office 365 of servers, staat veiligheid centraal: ze beveiligen uwe systemen tegen inbrekers van buitenaf, iets wat alsmaar meer voorkomt. Maar bij deze IT-partner in Waregem bent u daar dus dubbel en dik tegen beveiligd! Als u ervoor kiest om van deze specialisten uw IT-partner in Waregem te maken om Office 365 uit te laten rollen in uw bedrijf, kiest u voor een totaalpakket. Ze zorgen ervoor dat al uw werknemers van alle functies gebruik kunnen maken zonder enige problemen en staan uw bedrijf bij met advies.

Geef het beheer van IT uit handen

Welke IT-dienst u ook nodig hebt: wij kunnen u zonder twijfel Compu-IT aanraden. Vanwege de uitgebreide service, de grondige herstellingen en de geduldige uitleg die ze geven bij de diensten die ze uitvoeren. U bent in goede handen bij deze kenners, dat kunnen we u verzekeren. Bekijk al hun diensten op de website en lees zeker de folder!